Lovran, mjesto Vašeg odmora, pitoreskni je primorski gradić bogate i zanimljive prošlosti, smješten na obalama Kvarnerskog zaljeva, uz nadaleko poznatu Opatiju i centar regije Rijeku.
Nastao na šumama lovora, prema kojem nosi ime, ponuditi će Vam željeni mir, ali i sve mogućnosti zabave i razonode na dohvat ruke.
U Villi Nadi naći ćete vrhunski smještaj, prilagoden obiteljima, kao i većim i manjim društvima. Villa je smještena u najmirnijem dijelu Lovrana, udaljena 500 m od mora i centra grada u kojem se nalaze trgovine, kafići, pošta i drugi sadržaji.
Gostima su na raspolaganju 3 vrhunski opremljena i uređena apartmana, 5 soba, te potkrovlje koje se može kombinirati kao zasebne sobe ili kao apartman za veće društvo. Sve sobe imaju prekrasan pogled na Kvarner, opremljene su prostranom kupaonicom, klima uređajem, imaju SAT TV, mini bar, telefon, te zadovoljavaju sve potrebe modernih turista. Kako biste u potpunosti mogli uživati u odmoru, villa nudi i uslugu doručka.
U svoje bogate sadržaje, villa ubraja još i otvoreni bazen okružen njegovanim zelenilom, zatvoreno parkiralište za goste, prostranu terasu za uživanje u prekrasnom pogledu i čistom zraku, te otvoreni vrtni grill gdje možete uživati u domaćim specijalitetima u intimnoj atmosferi.
Vaši domaćini, obitelj Marijanović-Peruč, izaći će u susret svim Vašim željama i učiniti Vaš odmor u Villi Nadi nezaboravnim.

 

HOME
SOBE
APARTMANI
KAKO DO NAS
KONTAKTI

GALERIJA
JEZIK
 
by valkira